Цветомир Валериев днес ще дебютира за "Етър".

“Етър” играе днес последната си контрола от лагера в Сандански. “Виолетовите” срещат “Вихрен”, като мачът ще е от 14.00 ч. в близкото с. Дамяница. Очаква се дебют да направят и новите попълнения Мирослав Миндев и Владимир Зафиров.

Поредната хубава вест дойде от лагера в Сандански. “Етър” привлече още един футболист – Цветомир Валериев. Той играе като опорен полузащитник и досега бе в “Черноморец” (Балчик), като разтрогна договора си заедно с Миндев и Зафиров.

От вчера Валериев е при “виолетовите” и вече се е договорил за условията си с ръководството. Той дори ще започне като титуляр в днешния мач. Любопитното е, че Цветомир Валериев е от Враца, а в “Ботев” играе неговият брат Светослав Валериев.

Цветомир Валериев игра година и половина в Балчик, след като дойде от “Сливен”. За да подпише с балчиклии преди време, той отказа оферти от кипърски отбори, както и от клубове от Ливан и Сирия. Дефанзивният халф е играл в отборите на “Нафтекс”, “Локомотив” (Мездра) и “Сливен”.

Визитка: Цветомир Валериев

Позиция: Опорен халф
Дата на раждане: 16.08.1983 г.
Място на раждане: гр. Враца
Националност: Българин
Ръст: 183 см.
Тегло: 75 кг.
Играл за: Ботев (Враца), Спартак (Плевен), Локомотив (Мездра), Поморие (Поморие), Нафтекс (Бургас)
Статистика по сезони:
Сезон 2005/06 (есен): Поморие, 10 мача, 3 гола
Сезон 2005/06 (пролет): Нафтекс, 8 мача, 0 гола
Сезон 2006/07: Нафтекс, 16 мача, 0 гола
Сезон 2007/08: Локомотив (Мз), 21 мача, 1 гол
Сезон 2008/09: Сливен, сезон 2009/2010: Черноморец (Бч)

Очаквайте LIVE контролата “Вихрен” – “Етър” след 14:00 часа!

Контроли играят и отборите от нашия регион в Северозападната “В” група. “Спарта” (Самоводене) посреща от 13.30 ч. в Леденик “Две могили”. Проверка има и горнооряховският “Локомотив”, както и свищовският “Академик”, който среща “Бенковски” (Бяла).

Тагове: