Седемте играчи, които през последната седмица пристигнаха на проби в „Етър”, не впечатлиха треньорското ръководство и бяха отпратени от клуба. Още след мача със „Спартак” (Плевен) наставникът Велин Кефалов освободи Стойчо Недков и Христо Марков, като реши да даде втори шанс на останалите петима.

Днес те взеха участие в контролата срещу „Видима” (1:1), но отново не са показали качества, които да впечатлят треньорите. „Освободихме и останалите петима – Димитър Павлов, Борис Папазов, Людмил Леков, Христо Габаров и Александър Виолинов. Засега ще остане защитникът Светослав Петров от Стара Загора, когото днес гледахме за първи път и ще получи нов шанс за изява”, заяви за официалния сайт на „Етър 1924” Велин Кефалов.

Днес в 13 ч. на стадион „Ивайло” той ще даде пресконференция, на която ще обяви на кои играчи ще разчита за лагера в Сандански. „Болярите” заминават в неделя, 30 януари, и ще останат в южния град до 12 февруари, като ще изиграят 4 контролни срещи. Засега договорени са с „Банско” (4.02), „Пирин” (9.02) и „Вихрен” (12.02), като евентуално ще се търси съперник за 2 февруари.

Тагове: