Първа домакинска контрола ще играе утре съставът на “Етър” в предсезонната си подготовка. “Виолетовите” посрещат играещия в “А” група отбор на “Видима-Раковски”. Мачът е от 14.30 ч. на терена в гр. Килифарево. В него старши треньорът Велин Кефалов за последен път ще огледа качествата на дошлите на проби нови играчи, след което със сигурност ще има освободени. Заради снега пропадна в понеделник спарингът със “Спарта” (Самоводене), предвиден със същата цел.

Утре има и заседание на Арбитражния съд на БФС, на което се очаква да има нови футболисти с разтрогнали договори. В четвъртък групата за лагера трябва да е готова и ще наброява 24-26 футболисти. В събота отборът заминава на двуседмичен лагер в Сандански, откъдето се завръща на 13 февруари.

Още една контрола насрочи спортно-техническият щаб на “Етър” за лагера там. Тя е срещу отбора на “Банско” и ще бъде на 4 февруари. После на 9-ти се играе с елитния “Пирин” (Благоевград), а на 12-и – срещу местния “Вихрен”. Засега свободна остава датата 2 февруари, за която на място ще бъде търсен съперник от подготвящите се там състави.

Тагове: