Румен Иванов лично поведе тима в първото занятие. сн. regnews.net

Кметът на Горна Оряховица Йордан Михтиев е внесъл всички необходими документи за пререгистрацията на ФК „Локомотив” като общински клуб и вписването му като негов председател и представител. Така градоначалникът лично ще се занимава с клуба, но не се появи на първото занимание, на което дойдоха членовете на Управителния съвет Огнян Стоянов, Михаил Ченков и Николай Цачев.

Очакванията за радикални промени, поискани от треньора Назиф Кадир в края на есента, не се състояха. На първата тренировка бе представен само ветеранът Румен Иванов. Той ще бъде играещ помощник на Назиф Кадир. Въпреки заканите за чистка, единственият футболист, който отпадна от сметките на треньора, е юношата на „Литекс” Радослав Ханев.

На фона на скромните 14 т. и незавидното място в класирането, изп. директор Огнян Стоянов прояви сериозен оптимизъм. “Не само, че няма изпаднем, но очаквам с този отбор да завършим в първата осмица. Всичко различно от това класиране ще бъде незадоволително с оглед традициите и целите на „Локомотив”, заяви Стоянов.

Вече са договорени три контроли, но ще има и още няколко. Първата е на 1 февруари в Търговище срещу „Светкавица”, следват проверки с „Черноломец” (Попово) и „Бенковски” (Бяла). Текат разговори със „Спарта” (Самоводене) и „Академик” (Св).

Тагове: