Към базата в Самоводене няма никакви забележки.

Традиционният обзор на есенния полусезон направиха в Северозападната “В” група, като в Зоналния съвет на БФС дойдоха представители на всички клубове. Георги Велинов благодари на шефовете им за това, че в условия на криза успяват да поддържат футболния живот в населените си места. Той представи и анализ на представянето на отборите през есенния полусезон, както и резултатите от проверката на комисия назначена от Аматьорската футболна лига на стадионите, които домакинстват на мачове от „В” група.

Без забележки са съораженията на „Академик” (Св) и „Спарта” (Самоводене), както и тези на „Локо” (Мз), „Янтра” (Гб) и „Бдин”. Тъй като на срещата нямаше представител на „Локо” (ГО), не бе коментирано състоянието на съоръжението в града и дали има направени предписания.

Най-сериозни забележки има към стадионите в Козлодуй, Никопол и Белене. През пролетта предстои да бъде намален размерът на глобите за показани картони в аматьорския футбол, научиха още клубните началници. Ще има и други промени в нормативната база.