Двама играчи на „Етър” попаднаха в идеалния отбор на Западната „Б” група за есенния полусезон. Това са нападателят Тихомир Кънев и защитникът Георги Гайдаров.

Football24.bg бе единствената медия, която през целия есенен полусезон ви предлагаше всичко най-интересно в българския футбол и извън “А” група. Това беше и първият сайт, който публикува идеални състави след кръговете в двете “Б” група. Сега предлага на Вашето внимание мнението си за най-добрите футболисти през първата половина от първенството в Западната “Б” група.

В идеалната единадесеторка на Football24.bg попаднаха по двама играчи на Ботев (Враца), Етър, Спортист (Своге), Чавдар (Бяла Слатина), както и по един от Пирин (ГД), Чавдар (Eтрополе) и Малеш (Микрево).

На вратата поставяме вратарят на Чавдар (Бяла Слатина) Ивайло Василев, който показа невероятната си класа в редица двубои. Безспорно Василев заслужава похвала за изявите си.

В защита гласуваме за двама играчи на Спортист (Своге) – Лъчезар Младенов и стълба в центъра на отбраната на тима от Своге Димитър Мутафов. Другите, които оформят карето в отбрана са Георги Гайдаров от Етър и Явор Тричков от Чавдар (Бяла Слатина).

В средата на терена поставяме лидерът на Чавдар (Eтрополе) Николай Николов. Другите са играчите на Ботев (Враца) Николай Хаджиниколов и Николай Христов. Хаджиниколов направи невероятен полусезон за врачани и безспорно, въпреки че е сред новите в отбора на Сашо Ангелов се превърна в лидера. Същото важи с пълна сила и за Николай Христов.

Зад нападателите в нашата импровизирана схема 4-3-1-2 място намира Марио Близнаков, чието представяне едва ли е изненада за някой. В атака са Тихомир Кънев от Етър и откритието на сезона според нас Светльо Сакаджийски от Малеш (Микрево).

Тагове: