Хореография не само в сектора с агитката, но и на официалната трибуна на стадион “Ивайло” ще има по време на съботната среща за купата на България между отборите на “Етър” и “Славия”. Това съобщи официалният сайт на клуба etar1924.com.

За целта ще бъдат специално изработени виолетови знаменца, които ще бъдат раздавани безплатно на зрителите преди мача. На тях е изобразена емблемата на клуба и има надпис “Аз обичам “Етър”. Ще ги получат първите 1000 зрители, дошли на стадиона за мача. Така и официалният сектор на трибуните ще бъде обагрен във виолетово по време на срещата.

От утрес ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача, които са по 3 лв. Децата до 12 години ще влизат безплатно срещу ученическа карта. Както вече съобщихме, билетите ще се продават в четвъртък, петък и събота в търговската мрежа на ЦБА (“Търговски парк”, “Пазара”, “Ловико”, “Магро”, “Стиви” и “Чолаковци”), както и в заведенията “Бианко” (на Картала, в Сентрал мол и Военния клуб) и кафе-клуб “Джак”. За предварителна продажба ще бъдат отворени и касите на стадион “Ивайло” в четвъртък и петък от 17 до 19 ч. и в събота от 11 ч. Билетите за предварителна продажба са луксозни със специално изработен дизайн.

Поръчани са специално за мача и цветни плакати, които ще бъдат разлепени из целия град, готов е и новият календар на “Етър” за 2011 г.

В събота от 11 ч. нататък пропусквателният режим около стадион “Ивайло” ще бъде ограничен за автомобили заради предстоящия мач, съобщиха от полицията.

Тагове: