Хандбалистите на “Локо” (ГО) загубиха и втория си мач от новото първенство на мъжката “А” група. За разлика от загубата у дома, когато бяха надиграни от “Локомотив” (Вн), сега горнооряховци надиграха като гости ЦСКА, но записаха загуба с 22:21.

“Съдиите тотално обърнаха мача. Свири ни същата двойка, която направи същото и миналата година. Тогава намалихме до 2 гола пасива и свириха край на мача. Сега срещата се игра гол за гол. До почивката водехме с 11:10, но така и не позволиха да поведем с два гола. Отменяха ни голове, свиреха измислени линии и крачки… Конкретните ситуации бяха много. Илко Начев вкара гол и топката мина през дупка в скъсаната мрежа, но съдиите решиха, че е аут и не уважиха протестите ни. Да не говорим, че залата беше мръсна и под всякаква критика. Табло няма и времето беше измервано ръчно. Върхът беше, когато малко преди края ЦСКА поведе с 22:21 и съдиите свириха край на мача, въпреки че оставаха близо 5 минути!”, разказа президентът на клуба Галин Караджов.

Най-резултатни за отбора му бяха Павел Косев, Кирил Велиновски и Искрен Петров. В третия кръг в събота от 18 ч. “Локомотив” (ГО) приема у дома състава на “Левски”.

Класирането и програмата на “Локомотив” можете да видите тук.

Тагове: