Днес и утре предстоят последните два сблъсъка в нашия мини-Мондиал. Тази вечер Венелин Русанов и Ивелин Младенов ще определят кой ще заеме третото и четвъртото място в крайното класиране, а в неделя ще бъде определен големият шампион. Кой е баш-майсторът на прогнозите – Иван Ангелов или Павлин Костадинов, ще стане ясно утре около полунощ.

Мач за трето място: Венелин Русанов – Ивелин Младенов

В полуфиналите Младенов заложи на изненадата и това му коства класирането за финала, докато Русанов отпадна след гледане на допълнителния критерий – минутата на първия гол. Днес отново ще се стигне до тази ситуация, след като двамата дадоха еднакви прогнози и всичко ще се реши от минутата, в която падне откриващото попадение.

Венелин Русанов – председател на фенклуб „Етър”


Уругвай – Германия 0:2 (минута на първия гол: 37)


Ивелин Младенов – треньор на детския отбор на ФК „Етър”


Уругвай – Германия 0:2 (минута на първия гол: 15)

ФИНАЛ: Иван Ангелов – Павлин Костадинов

Определено можем да кажем, че това е един неочакван финал. Хокеистът Павлин Костадинов бе на ръба на отпадане още в предварителните групи и беше с най-слаб актив от всички 12 участника, класирали се за осминафиналите. След това обаче той помете футболната си конкуренция и ето, че е на крачка от триумфа. Иван Ангелов пък през целия турнир бе постоянен в добрите си изяви и му остава само още едно препятствие към първото място.

Иван Ангелов – президент на ФК „Етър”


Холандия – Испания 0:1 (минута на първия гол: 29)


Павлин Костадинов – състезател и президент на хокеен клуб „Калоян”


Холандия – Испания 0:0 (минута на първия гол: няма )

След края на финала ще стане ясно и кой от нашите читатели печели стек бира за най-точно подреждане на финалната четворка.

Тагове: