Четири отбора останаха да определят кой ще е новият световен шампион по футбол, четирима майстори на прогнозите останаха и в нашата игра. Двама от тях се изправят в дуел за място на финала още тази вечер. Ивелин Младенов и Павлин Костадинов ще трябва да отгатнат крайния изход на Уругвай – Холандия, а утре Венелин Русанов и Иван Ангелов ще прогнозират Германия – Испания.

Точкуването е както досега, а ако се получи равенство, ще се гледа кой е бил по-точен в допълнителната прогноза – за минутата на първия гол. Ако и там има равенство, се класира този, който е събрал повече точки досега в нашия мини-Мондиал.

Читателите на „Велико Търново спорт” също могат да се включат в играта. До 21:00 ч. днес можете да се пробвате да спечелите стек бира, а как ще стане това – вижте тук.

Първи полуфинал: Ивелин Младенов – Павлин Костадинов

На пръв поглед би трябвало Младенов да е фаворитът, тъй като той е врял и кипял във футболните битки, докато силата на Павлин е в хокея. Изминалите дни обаче показаха, че всичко в нашата игра е възможно и често логиката отсъства.

Ивелин Младенов – треньор на детския отбор на ФК „Етър”


Уругвай – Холандия 2:1 (минута на първия гол: 25)


Павлин Костадинов – състезател и президент на хокеен клуб „Калоян”


Уругвай – Холандия 1:2 (минута на първия гол: 7)

Втори полуфинал: Венелин Русанов – Иван Ангелов

Тук се очертава интересен сблъсък между президент на футболен клуб и председател на футболен фенклуб. Досега Ангелов демонстрира по-добра познаваемост, но както вече споменахме – убедихме се, че всичко е възможно да се случи.

Венелин Русанов – председател на фенклуб „Етър”


Германия – Испания 2:1 (минута на първия гол: 22)


Иван Ангелов – президент на ФК „Етър”


Германия – Испания 2:1 (минута на първия гол: 28 )

Двамата победители ще се изправят един срещу друг в битката за трофея, а загубилите, както и на Световното, ще участват в малкия финал.

Тагове: