Няколко минути разлика в прогнозите определиха кои ще са останалите двама полуфиналисти в нашата игра. Тъй като никой не взе предимство при познаването на крайния резултат на срещите, се наложи и в двата случая решаващ да е допълнителният критерий – прогнозата за минутата на първото попадение. Победата на Германия не бе позната нито от Иван Ангелов, нито от Николай Арнаудов, но Картофа се класира напред заради гола още в 3-ата минута на Томас Мюлер. Ангелов бе предположил, че това ще се случи в 15-ата минута, докато Арнаудов даде по-„късно” предположение – 32-ата, и така отпада от надпреварата.

Не по-малко интересно бе и в последния четвъртфинал, където седем минути не достигнаха на Стефан Атанасов да се класира. Венелин Русанов бе прогнозирал по-близка минута до 83-ата, когато падна гола на Давид Вия (28-ата, докато Атанасов бе предположил 15-ата). Ако обаче срещата бе завършила 0:0, прокуристът на „Етър 1924” щеше да продължи заради повечето точки, събрани в предните кръгове. Така Веньо отива на полуфинал срещу Иван Ангелов, а другата двойка е Ивелин Младенов – Павлин Костадинов.

Читателите на „Велико Търново спорт” вече също могат да се включат в нашата игра, като един от вас ще спечели стек бира!

Въпросът

КОЙ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЧЕТИРИМА УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА НИ (ВЕНЕЛИН РУСАНОВ, ИВАН АНГЕЛОВ, ИВЕЛИН МЛАДЕНОВ И ПАВЛИН КОСТАДИНОВ) ЩЕ СТАНЕ МАЙСТОР НА ПРОГНОЗИТЕ И КОЙ ЩЕ ЗАЕМЕ ВТОРО, ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО МЯСТО?

Условията

Предположенията  си можете да изпращате на e-mail: vt_sport@abv.bg. Посочвайте трите си имена, дата на раждане и e-mail за обратна връзка. Всеки има право само на една прогноза. Побързайте, тъй като срокът е до 21:00 ч. на 6 юли (вторник).

Наградата

Един стек бира за най-точната прогноза! Ако никой не е нацелил абсолютно точното подреждане, бирата печели този, който е с най-близко предположение. При повече от един познал ще бъде теглен жребий.

Успех!

Тагове: