DSCN1186
Вторият отбор на „Етър“ загуби с 2:1 гостуването си на „Ювентус“ в Малчика. Преди почивката голове не паднаха, като за домакините пропуски направиха Александър Младенов и Мартин Милков. След нея влезлият като резерва Дейвид Василев вкара за етърци в 62-ата минута. Четвърт час по-късно Мартин Трифонов преодоля четирима и с удар отблизо изравни. Накрая Валентин Антонов реализира победното попадение след подаване на Милков. Опасни атаки на „виолетовите“ пък принудиха вратаря на домакините Филип Иванов да се намеси перфектно на два пъти. В края влезлият като резерва за „Ювентус“ Радослав Батов извърши груб фаул и беше отстранен с червен картон.

Сериозни претенции по отношение на съдийството и условията за игра на стадона в Малчика изрази старши треньорът на младите етърци Стефан Николов. „Доколкото знам, задължение на реферите е да пазят здравето на футболистите. На стадиона в Малчика условията като съблекални, терен и обстановка са ужасни. На този терен футбол не може да се играе. През първото полувреме, докато се нагодим към терена, допуснахме неточности в действията си.

След като поведохме в резултата, домакините започнаха да играят изключително грубо, имаше брутални влизания, за които съдията можеше да покаже червени картони, но не го направи. В един момент ме интересуваше само да не контузят някое от децата. Имам претенции, че вторият гол е от положение на засада. В самия кръй на срещата пък бе спряна наша атака, при която Павел Иванов се откъсна сам, за да покаже реферът картон…“, разказа Стефан Николов.

Тагове: