462384007_1015449440590814_8028267382661475201_n

Мощна подкрепа готвят феновете на “Етър” за първия мач от турнира за Купата на България. “Виолетовите” гостуват на “Черноморец”, мачът е в неделя от 15:00 ч. на стадион “Иван Притъргов” в бургаския кв. “Долно Езерово”.

Любопитното е, че и миналата година етърци стартираха за купата с гостуване на “Черноморец” и го елиминираха след продължения. Тогава домакините водеха с 2:0 до 76-ата минута, когато Шано Буколда изравни с две попадения, а в продълженията стигна и до хеттрик и “Етър” продължи напред. От тогавашния състав на етърци обаче има само двама футболисти – Георги Александров и Мартин Николов плюс отсъстващите сега поради контузии Кольо Станев и Росен Въбришки, както и Атанас Атанасов в резервите.

“ВСИЧКИ В БУРГАС! ЕТЪР излиза за Купата!!!
Стартира турнирът за Купата на България! Жребият отреди пръв съперник да ни бъде “Черноморец”! На 18 ноември в края на миналата година съперник отново ни бе “Черноморец” и мачът отново бе в Бургас! “Акулите” водеха с два гола, но минути преди края “болярите” нанесоха пълен обрат и последният съдийски сигнал дойде при резултат 3:2 за ЕТЪР!

“Черноморец” стартира силно сезона в Югоизточна Трета лига и еднолично води класирането без загуба до момента, но виолетовото колело започна да се върти в правилна посока и се очаква здрав мач на брега на морето, в който очакваме ЕТЪР да победи и в следващия кръг да посрещнем пловдивския “Локомотив”!

В неделя тръгваме за Бургас, за да подкрепим отбора на Велико Търново, защото Купата за нас е чест!!! Бъдете на стадиона! В трудните времена се познават най-верните!!! Останете виолетови до края!!!”, обявиха от Ултра Фронт Боляри.

Мача отново можете да следите LIVE на “Велико Търново спорт”!