Untitled

„Труден мач срещу селектиран отбор, които има по двама равностойни играчи на позиция. Знаехме силните им страни, приехме играта в нашата половина и разчитахме на бързи контри. Получи се, вкарахме гол и имахме още ситуации. Благодаря на момчетата, че играха по най-концентрирания начин и след мъжка игра заслужено спечелихме! Честитя им победата!

„Етър“ е с едно от най-добрите нападения, но в защита доскоро не бяхме никак добре. Просто сега футболистите са по-концентрирани. Лично за мен има още много какво да се изисква, така че да не се самозабравяме. Продължаваме да работим и да си преследваме целите.

Годината е трудна за всички отбори, няма и пауза в първенството, нямаме време да освежим футболистите. Но щом по 90-95 минути във всеки мач издържат, значи добре са подготвени. Борбата в групата е равностойна, до последните 5 кръга няма да се знае кои са претендентите за елита и кои ще останат в групата. Колкото и да звучи шаблонно, играем мач за мач и гледаме да извличаме максимума, а в края на сезона ще се види къде сме.“

Тагове: