DSCN1037 - Copy - Copy

„Срамен резултат, до който се стигна, защото не бяхме дисциплинирани през по-голямата част от мача. Започнахме добре и имахме много дори моменти, но вместо да отбележим и поведем в резултата, допуснахме на контраатаки да ни бъдат отбелязани два гола. Успяхме да върнем едно попадение и на почивката вярвахме, че ще успеем да обърнем мача. Но за съжаление – отново неточности в изнасянето на топката и получихме още три гола.

Не ни достигна дисциплина, футболът е игра на дисциплина. Опитахме се да се вложим в мача, но когато не играем като отбор, а един по един, закъсняваме да се прибираме във фаза защита, закъсняваме в единоборствата, нищо добро не ни чака. Проблемите са си изцяло в нас, съперникът не ни изненада, играха 3-5-2, както очаквахме. Бързите им атаки и късната намеса на нашите играчи във фаза защита доведоха до този разгромен резултат.

Натрупаха се доста мачове без победа, от тази ситуация се излиза с победа. Няма друг начин. Това са футболистите, не могат да се правят никакви промени. Виждате, че съставът ни е ограничен, днес имаме и две контузии, така че не ни е лесно. Но ние не търсим оправдание, вината си е изцяло в нас и ще работим, ще опитаме тази седмица да измием този срам.“

1644d43f-c3ac-47e2-8d82-3978b56fa9ab

Иван Иванов – старши треньор на ЦСКА 1948 II:

“Получи се добър мач между два отбора, които опитват да играят офанзивен футбол. И двата отбора имаха много положения. Излязохме срещу отбор и стадион с много история, важното беше играчите да не прегорят. Игрово можем да изглеждаме и много по-добре.

Имаше момчета от първия отбор, които много ни помогнаха с индивидуалната си класа, но е видно, че не тренират с нас и имаме малко разминавания при взимането на решения. Но те притежават достатъчно индивидуална класа, така че им благодарим. Благодарим и на момчетата от втория отбор, които тренират и лека-полека продължават да вдигат нивото след лошия старт. Бях казал, че всичко ще се преобърне, когато намерим нашия ритъм и постигнем добри резултати. Ние сме в точно такава серия в момента и ако продължим така, трудно ще се намери отбор, който да ни победи.”

 

Тагове: