395465567_659321146183866_3112355511600371477_n-900

„Играхме добре през първото полувреме, но това лице не се задържа през второто. Честитя победата на „Марек“, който е доста опитен отбор и ни победи, като се възползва от нашите грешки. Като цяло мачът бе равностоен, но домакините са опитни, вкараха ни гол от статично положение. Бяхме го отработили, бяхме ги разучили, но ориентацията ни на моменти доста се губеше. Ще продължаваме да работим по тези неща и предполагам, че ще се стабилизираме с всеки мач. Но това лице, което видях в моя отбор през второто полувреме, не е това, което искам да виждам.

Нямахме притеснения от „Марек“, бяхме ги разучили добре и с нищо не ни изненадаха. Знаехме, че „Марек“ от две години няма загуба у дома, искахме да прекратим тази серия, но не успяхме. Но всяко начало си има край. Добър отбор са, със страхотен треньор.

За пореден път ще кажа, че нашите цели са утвърждаване в групата, надграждане и да стигнем колкото може по-нагоре. Не говорим за младост, във футбола има само можещи и неможещи. А самочувствието идва с рутината, доста от момчетата за първи път се сблъскват с Втора лига. Много малко не ни достигна, отмениха ни и гол. Аз ако кажа дали е имало засада, ще стана шеф на Съдийската комисия. Реферите взимат решения за части от секундата, правят грешки, но и ние правим грешки. Не съм доволен от моя отбор, аз не мога да търся вина в други. Това е истината.“

Тагове: