IMG_0086 - Copy copy

Горнооряховският „Локомотив” е картотекирал до момента 15 играчи, от тях осем са с професионални договори. Професионален статут ще получат само Атанас Фиданин, Антоний Балъков, Явор Генчев, Любомир Генчев, Йордан Апостолов, Атанас Димитров, Мариян Иванов и Илия Карапетров, съобщи президентът на клуба Бончо Генчев. Първите четирима от тях са от стария състав, останалите дойдоха през това лято.

Всички останали футболисти ще бъдат с аматьорски договори. В петък “Локомотив” отново има дата за картотекиране на играчи за предстоящото първенство на “Б” група, което стартира в събота. Очаква се до тогава да стане ясно кои от дошлите на проби състезатели остават и кои си тръгват. Групата, която трябва да бъде оформена, ще бъде максимум от 25 играчи, уточни Бончо Генчев.

Все още върху новите екипи няма изписани лога на рекламодатели. Готов е обаче регламентът за стойността на рекламните позиции, като най-атрактивната е оценена на 60 000 лева. В момента се водят паралелно разговори с няколко фирми за спонсорство. С нови екипи ще бъдат облечени и всички отбори от детско-юношеската школа. Пред финализиране е договор със сериозна местна компания, която е изявила готовност да бъде официален спонсор на подрастващите.

Охранителната фирма “Делта Гард” и полицията ще се грижат за сигурността на стадион “Локомотив” по време на срещите за първенство. Досега само частната фирма следеше за поведението на феновете.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ