IMG_3878

Плевенският „Спартак” се очертава като най-сериозния конкурент на „Етър” за първото място в Северозападната „В” група наесен. Това са двата тима, които до момента категорично заявиха, че от новия сезон ще преследват влизане в „Б” група.

За целта в Плевен са направили тотална смяна на играчите. Освободени са цели десет души от основния състав – вратарят Васил Тодоров, защитниците Ахмед Карабакъров, Станислав Маринов, Михаил Петров, Светослав Кръстев, Владимир Русинов, полузащитниците Пламен Илиев, Йоан Петков, Антонио Великов и Хари Казаков.

На старта на подготовката дойдоха 12 нови футболисти – вратарите Искрен Игнатов (Видима-Раковски) и Радослав Михайлов (юноша на Лудогорец), защитниците Кристиян Григоров, бившият играч на Сливен и ЦСКА Петър Стоянов, Марио Илиев (Лудогорец), Дейвид Шопов (юноша), халфовете Любомир Иванов (Дунав), Светлин Симеонов (Берое), Богомил Христов (Сливнишки герой) и нападателите Ивайло Дангуров, Георги Цеков (Ботев Козлодуй) и Стефан Христов (Любимец).

Цялата подготовка на „Спартак” ще протече в Плевен. Засега са уредени пет контролни срещи, като две от тях са срещу свищовския „Академик” – на 19 юли в Плевен и на 30 юли в Свищов. Два мача при разменено гостуване има и с „Дунав” (на 23 юли и 2 август), както и гостуване на „Ботев” (Враца) на 26 юли.

 

КОМЕНТАРИ