IMG_0517

"Етър" и "Черноморец" играха на "Ивайло" и в края на март.

Поредна контрола срещу силен съперник ще направи великотърновският “Етър”. В професионалните групи на родния футбол следва пауза заради световните квалификации на националния отбор и повечето тимове ще я запълнят с приятелски срещи.

“Виолетовите” приемат втория в класирането на “А” група ­ – бургаския “Черноморец”, чийто главен мениджър е Футболистът № 1 на Велико Търново на ХХ век Красимир Балъков. Двата отбора напоследък често си партнират за контролни срещи, а неотдавна етърци играха и срещу участника в евротурнирите и носител на купата на България “Литекс”.

Спарингът между “Етър” и “Черноморец” (Бс) ще бъде в петък, 9 октомври, от 16 часа на стадион “Ивайло”, съобщиха от великотърновския клуб.

В този двубой няма да вземат участие за “Черноморец” освен лекуващите контузии Кръстев, Хайри и Гонзалес и двамата футболисти на проби в „Шалке 04” – Костадин Дяков и Александър Стоймирович. В срещата обаче след дълго лекувана травма се очаква на терена да се завърне капитанът на отбора Пламен Крумов. Той премина в неделя и последните фитнес тестове, които показаха, че е напълно възстановен и се намира в отлична кондиция, съобщиха от бургаския клуб.

IMG_0538

Красимир Балъков до треньора, който му даде път в големия футбол - Петър Шатров.

Тагове:

КОМЕНТАРИ