hristov

“Етър” ще картотекира днес футболистите си в Българския футболен съюз за новото първенство. Изпълнителният директор Стефан Атанасов пътува за столицата, където ще внесе документите на играчите с професионални договори.

Сред тях са и четирите нови попълнения. Защитникът Георги Гайдаров идва от “Видима-Раковски”, халфът Георги Христов ­ от “Миньор” (Раднево), Пламен Ангелов ­ от “Чавдар” (БСл), а в тима се завръща и нападателят Димитър Кушев, който наниза 4 гола в последните няколко контроли на “виолетовите”. И четиримата подписаха професионални договори с “Етър”.

Общо 20 футболисти ще картотекира днес в БФС великотърновският клуб. Документите на останалите играчи ще бъдат внесени на следващите дати. Защитникът Пламен Костадинов, който претърпя операция и пропусна целия пролетен полусезон, се възстановява, но още не е готов за участие в мачове. най-късно до месец Костадинов ще тренира с пълноценни натоварвания. Леки травми мъчат халфовете Антоний Балъков и Пламен Иванов, които са с ударен палец на краката, а Марин Стефанов бе с бъбречна криза. Очаква се те да са готови до първия официален мач след седмица.

В събота ще бъде и последната проверка на “виолетовите” преди старта на първенството. “Етър” ще играе в Правец срещу “Ботев” (Криводол), срещата е от 18 ч.

Тагове:

КОМЕНТАРИ