ЦеСеКа (Лесичери) игра финал на стадион "Ивайло" и миналата година.

 

Отборите на ЦеСеКа (Лесичери) и “Росица” (Поликраище) излизат днес на стадион “Ивайло”, за да определят първенеца на великотърновската четвърта дивизия. Двата състава станаха безапелационни първенци съответно в Западната и Източната “А” областна групи и по регламент днес в мач помежду си ще определят най-добрия тим.

Лесичерци и миналата година играха в този финал, като загубиха от “Спарта” (Самоводене) с 1:0 пред 1500 зрители на “Ивайло”! В настоящото първенство тимът финишира с цели 10 точки аванс пред преследвачите.

“Росица” (Поликраище) също е първи, но на Изток, с аванс от 7 точки пред втория и третия в класирането. Три автобуса с привърженици ще пристигнат във В. Търново от Поликраище, съобщи кметът на селото Тодор Найденов, отделно ще има фенове и с коли. Кметът на Г. Оряховица инж. Йордан Михтиев, председателят на Земеделската кооперация в селото Марин Богомилов и земеделският стопанин Тодор Топалов са обещали премии за отбора за доброто представяне в първенството и за днешния мач.

Срещата е от 18:00 ч., като победителят ще получи купата от председателя на Зоналния съвет на БФС Георги Велинов.

Преди този мач – от 16:00 ч. пък е срещата за 3-4 място, също на стадион “Ивайло”. В нея един срещу друг ще излязат двата втори отбора в класирането – “Килифарево” срещу “Земеделец Елит” (Козловец).

И четирите отбора ще получат нови екипи от Зоналния съвет на БФС – Велико Търново.

Тагове:

КОМЕНТАРИ