IMG_4662[1]

Старши треньорът на “Академик” Румен Стоянов бе много разочарован след домакинската загуба на тима си с 0:3 от “Спартак” (Варна).

„Трудно се говори след мач, в който губиш у дома. Работихме много, честно, и направихме усилие да постигнем повече в първенството, но този резултат доста утежнява нашата ситуация. Очаквах повече, не съм доволен от усилията, които вложиха част от футболистите. Това, което може нашият отбор, за жалост не го показа досега. Това е нещото, което ме обижда и ме тревожи. Работихме много и хората, които трябваше да реализират този труд, са футболистите. Предоверих се на чисто футболните неща и може би сбърках. Показаното в мачовете дотук не отговаря на труда, който хвърли този отбор.

Не мога да кажа нищо лошо за хората, от които е предоставено финансирането, и ръководителите на клуба. Те също не заслужават този резултат. Ние може и да губим, но не и без да се показват усилия на терена. Този отбор може много повече.

Ще искам среща с шефовете и най-вече с кмета, за да обсъдим ситуацията и бъдещето на „Академик”. При всички случаи ще има доста кадрови промени, ако получа картбланш. Аз не се отказвам никога, защото съм работил честно. Публиката не заслужава такова отношение към играта, това не е честно спрямо тях. Виждал съм другото лице на „Академик”, знам, че за две седмици няма да станем „Реал” (Мадрид), въпросът е какво правим оттук нататък и дали можем да направим нещо, за да бъде публиката по-доволна, когато идва на стадиона.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ