IMG_5346

Халфът на “Локо” (ГО) Мирослав Гавазов пропуска всички срещи на тима си до края на есенния полусезон, стана ясно вчера. Гавазов разтегна връзки на глезена и надеждите бяха контузията да не го извади задълго от игра, но се оказа, че ще се нуждае от по-продължително лечение.

Локомотивци гостуват в Лом, където играе мачовете си култовият новак “Алмус Биър” (Сталийска махала). Играчите на Димитър Печикамъков са амбицирани за трите точки, тъй като само победата вече им носи финансов бонус. Междувременно стана ясно, че нападателят Цветан Илиев вероятно ще напусне тима през зимата. Илиев е одобрен за работа в известна столична банка, където в момента кара тримесечен стаж и пътува непрекъснато. Цецо ще играе в неделното гостуване, но има намерение от пролетта да си търси отбор в Софийския регион.

В неделя “Павликени” приема “Балкан” (Белоградчик), като е без наказания за 1 мач Красимир Николаев, а в Дряново има интересно дерби между “Локо” и “Трявна”. Само един мач е в събота, когато в Свищов местният “Академик” приема “Янтра 1919” (Габрово).

“В” група, 13 кръг, неделя, 14.30 ч.

Академик Янтра, съб. Г. Давидов, Т. Боболов, П. Мичев

Ситомир Торпедо В. Кознички, Г. Дойнов, М. Арабаджиев

Левски – Чавдар (БСл) Ст. Ставров, Кандиларов, Св. Пъшев

Ботев (Д) – Ботев (Козл) П. Иванов, Е. Тодоров, Н. Иванов

Алмус Биър – Локо (ГО) Ил. Маринов, С. Къчовски, Вл. Вълов

Павликени Балкан Е. Енчев, Д. Ников, Н. Велков

Локо (Др) Трявна Р. Христов, Г. Славов, Пл. Георгиев

Гигант (Белене) почива


Тагове:

КОМЕНТАРИ