IMG_5346

Халфът на “Локомотив” (ГО) Мирослав Гавазов ще пропусне поради контузия поне месец от първенството, стана ясно вчера. Гавазов бе грубо контузен и заменен принудително в мача с никополци. След мача се оказа, че става въпрос за разтегнати връзки и частично разкъсани влакна, което ще извади играча за 1 месец.

Горнооряховци гостуват в неделя в гр. Левски на едноименния тим в поредния кръг на “В” група. Освен на Миро Гавазов, “Локомотив” няма да може да разчита и на нападателя Христо Петков, който има да изтърпява още 2 мача наказание. “Локо” (ГО) води еднолично в първенството, но е преследван плътно от “Локомотив” (Др) и “Чавдар” (БСл).

“Левски” ще скочи “на кръв” срещу горнооряховския тим, очакват от клуба. Според запознати домакините ще играят за “Чавдар” (БСл). Изпадналият от “Б” група белослатински тим се очертава като скритият фаворит за завръщане в професионалния футбол. В същото време водачът “Локомотив” (ГО) на този етап няма финансови ресурси да гони влизане в горната група.

Преди седмица “Спортал.бг” написа, че “Белослатинският Дон Балон” (така бил известен 160-килограмовият президент Кр. Костов) псувал, щипал и плюл рефера Румен Христов след мача на “Чавдар” с “Локо” (ГО), след което ги заключил в съдийската стая. Заради инцидентите клубът от Бяла Слатина бе наказан от Зоналния съвет на БФС с лишаване от домакинство за 1 мач. Така неделната среща на “Чавдар” с “Янтра 1919” (Гб) ще се играе в Луковит.

Съдийски назначения:

“В” група, 9 кръг, 11 октомври, неделя, 16 ч.

Академик Трявна, 10.10. Красимир Ангелов, П. Павлов, Св. Пъшев

Ботев (Козл) Торпедо Георги Йорданов, Й. Ронков, Д. Ников

Чавдар (БСл) – Янтра 1919 Ивайло Лазаров, Пл. Георгиев, М. Мачев

Ситомир Гигант Станислав Ставров, Кр. Кандиларов, М. Йонков

Левски – Локо (ГО) Бойчо Бойчев, Цв. Христов, Св. Иванов

Ботев (Дим) Белоградчик Детелин Перников, Цв. Домузинов, Кр. Станчева

Алмус Биър – Павликени Станислав Груев, М. Моллов, Ел. Илиева

Тагове:

КОМЕНТАРИ