Picture_092

Венцислав Кознички (в средата) ще свири дербито "Академик" - "Локо" (ГО)

Всички срещи от Северозападната “В” група, двете “А” областни групи и “Б” регионална ще се играят този уикенд от 14.00 часа, съобщи секретарят на Зоналния съвет на БФС Страцимир Тинчев. Промяната е заради смяната на часовото време и въпреки че това ще стане в събота срещу неделя, ранният час за мачовете важи и за двата почивни дни. Юношите старша и младша възраст, група “А”, имат два кръга следващата седмица ­ в понеделник и четвъртък, като младшата възраст ще играе от 12 ч., а старшата ­ от 14 ч.

Областно дерби между “Академик” (Св) и “Локомотив” (ГО) предлага поредният 11 кръг в третия ешелон. Срещата е на градския стадион в Свищов в събота от 14 часа. Рефер на сблъсъка е великотърновецът Венцислав Кознички с помощници Г. Давидов и Н. Василев. Горнооряховското “Локо” остана без още един основен играч за дербито ­ – Лъчезар Русев бе наказан за 1 среща и няма да бъде в групата за мача.

“Павликени” пък приема водача в групата “Локомотив” (Дряново) в мач, чийто изход твърдо клони към “двойка”. Павликенчани днес гостуват в Лом на “Алмус Биър” в отложения мач от предишния кръг. Любопитен е и мачът в Димово, където местният “Ботев” приема “Гигант” (Белене).

Съдийски назначения:

“В” група, 11 кръг, неделя, 14 ч.

Академик – Локо (ГО), сб. В. Кознички, Г. Дойнов, Н. Василев

Чавдар (БСл) Торпедо Б. Бойчев, Ил. Маринов, С. Къчовски

Ситомир – Ботев (Козл) Ив. Лазаров, Пл. Георгиев, Г. Георгиев

Левски – Янтра 1919 Ил. Капарашев, Г. Давидов, П. Петков

Ботев (Дим) Гигант Е. Енчев, Д. Ников, Н. Велков

Алмус Биър – Трявна Ив. Петров, В. Банчев, Юл. Колев

Павликени – Локо (Др) Д. Цолов, Ем. Тодоров, Н. Иванов

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ