"Студентите" изиграха зрелищен мач с 8 гола

"Студентите" изиграха зрелищен мач с 8 гола

Футболистите на “Академик” Свищов сътвориха зрелищно шоу в контролата с “Две могили”, след като победиха като домакини с 5:3. Николай Атанасов откри резултата в полза на “студентите” още във 2-та минута, а половин час по-късно отново той се разписа за 2:1, след като малко преди това гостите бяха изравнили. Първото полувреме завърши при този резултат, а 3 минути след подновяването на играта завърналият се в “Академик” Станислав Йончев направи с глава 3:1 след центриране от корнер.

Треньорът на свищовлии Тодор Тодоров пусна в игра 5 юноши веднага след четвъртото попадение за неговия тим, дело на Ценко Георгиев в 58-та минута. Играчите на “Две могили” се възползваха от това и успяха бързо да върнат две попадения. Мераците им за нещо повече от почетна загуба обаче бяха охладени от Боби Борисов, който отбеляза за 5:3 в 75-та минута.

Контролната среща бе последна за “Академик” преди началото на сезона в Северозападната “В” група и без изгледана от кмета на Свищов Станислав Благов. Треньорът Тодор Тодоров заяви, че  се надява на място в петицата в шампионата и възможно най-предно класиране в турнира за купата на България. Той също така намекна, че клубът е на път да осъществи трансферен удар на класен за третия ешелон играч, но повече яснота ще има в средата на седмицата.

Тагове:

КОМЕНТАРИ