Copy of IMG_6944

Венци Димитров изигра страхотен мач в Етрополе.

“Двубоят в Етрополе се игра дотогава, докато домакините успеят да вкарат победен гол, коментира скандалното съдийство изпълнителният директор на “Етър” Стефан Атанасов. ­ Действията на рефера Иван Кирилов бяха явен пример как нещата не се решават на футболния терен. От това губи спортът, а футболът у нас няма как да се развива от такова съдийство. В Етрополе се кичат с името на Христо Стоичков, но с действията си му правят лоша услуга. Кой нормален човек би се радвал на такава победа?!”

Тези неща отблъскват хората, които дават пари за спорта, категоричен бе изпълнителният директор на “виолетовите”. “Етър” няма да пуска жалба, защото не вижда смисъл от нея и тя няма да поправи извършената към отбора несправедливост. Във Велико Търново обаче с любопитство очакват оценката на рефера Иван Кирилов от делегата, който изписа два листа за съдийството по време на мача.

“Много неща могат да се кажат за такъв мач, заяви треньорът Николай Арнаудов. ­ –  Започнахме стъписано и допуснахме ранен гол, при който топката премина през цялата защита. През втората част обаче показахме дух и характер, не се примирихме до края. Имахме физическо надмощие над домакините. В същото време отзад допуснахме груби грешки, надявам се да ги отстраняваме занапред.

Хубавото е, че има оживление и подобрение в играта ни на чужд терен, така че като се изключат грешките в отбрана, доволен съм от останалото. Двубоят бе такъв, че можеше както да загубим с много, така и да спечелим. Супер мач направи вратарят ни Венци Димитров. Хубава бе и подкрепата на феновете, дано ни подкрепят така и занапред.

Какво да коментирам съдията? Бяхте на мача, видяхте как свири. За неотсъдените дузпи ­ както и да е, бих ги преглътнал. Но това 6-минутно продължение бе абсолютно неоправдано, даде измислен фаул срещу Христов, при който падна голът. Според играчите имаше и засада, но искам първо да видя видеозаписа”, завърши треньорът на “виолетовите”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ