90346550_662984891204570_304195297871921152_n

Женският тим на „Етър” бе на лагер в Златоград в Родопите, където се намира музеят на Дельо хайдутин. Отборът бе настанен в чудесни условия в хотел „Кристал”, собственост на Раим и Лютви Хаджиюсеин. На лагера присъства и легендата Илиян Киряков, който раздаде много автографи и снимки. Тренировъчният процес бе воден от Елисавета Тодорова на официалния терен, който е в отлично състояние, с помощта на Светлозар Личев и Филип Баткаджов.

„Изиграхме два контролни мача с местния юношески отбор. В първата от 1:0 се стигна до 1:3, а накрая мачът завърши 4:4. Головете вкараха Лора Петрова (два), Диляна Йорданова и Велизара Владимирова. Втората контрола завърши 3:2 за „Етър” с хеттрик на капитанката Лора Петрова. Отлично представяне на младите талантки Магдалена Димова, Татяна Радоева, Мартина Илиева и новото попълнение Спасимира Евстатиева. Отборът иска да благодари на хората, без които нямаше да се проведе този лагер, а именно Кристиян и Галин Анастасови,  Любомир Пашов, Александър Нанков, Диан Палазов, Ангел и Тодор Цачеви, Диян Димитров, Светослав Тотев, Милен Михов, Ясен Симов, Красимир Калчев, Христо Давидков, Антон Георгиев, Антон Дончев, Ивелина Николова, Бисер Василев, Христо и Надя Радоеви”, сподели треньорът Валентин Витанов.

Първенството за етърки трябваше да се поднови на 21 март с гостуване на “ЛП Суперспорт”, но заради коронавируса всички прояви са отложени.

Тагове:

КОМЕНТАРИ