IMG_7224

Футболистите на „Етър“ призоваха феновете за гореща подкрепа в двата мача срещу „Славия“ по пътя към баражите за Лига Европа. В понеделник етърци гостуват на „Овча купел“ и се надяват още там да усетят подкрепата на привържениците си, а на реванша на 23 май стадион „Ивайло“ да бъде колкото може по-пълен.

Следващият, който даде интервю преди важните срещи, бе опитният бранител Здравко Илиев.

„Излизаме за победа и се надявам да направим всичко възможно да спечелим, да зарадваме феновете, които искат това от нас. Два мача са, излизаме в първия на чужд терен и трябва да подходим много умно. Ако имаме някакъв аванс от този мач, трябва да подходим много сериозно и за реванша и да излезем победители.

Нямаме проблем от физическо естество. Доста време имаше от последия мач и сме готови. Личното ми мнение е, че сме на добро ниво.

Атмосферата на стадион „Ивайло” ми харесва, много се доближава до това, което трябва да бъде. Феновете на „Етър” са много искрени, подкрепят отбора и в трудни моменти, и при победите. Мисля, че трябва да продължават по същия начин да подкрепят отбора. Лично аз съм много приятно впечатлен от тях. Очаквам трибуните да са доста пълни за реванша. Няма какво да се заблуждаваме – те са нашият 12-и играч!”

Тагове:

КОМЕНТАРИ