img_57676
Десет отбора спорят за отличията във футболния турнир на малки врати, който стартира в Джулюница. Те са разделени в две групи по пет отбора. В традиционната лятна надпревара мерят сили тимове от В. Търново, Г. Оряховица, Антоново, Мерданя и Джулюница. Срещите се играят на червената площадка в ОУ „П. Р. Славейков“ на осветление.

След първите два кръга в двете групи се очертаха фаворитите. С две победи стартираха „Зависимите“ от старата столица, в чийто състав са Емил Копаранов, Светослав Караиванов, Владимир Атанасов и други добре познати имена.

„Земеделец“ (Джулюница) също записа два успеха, като в този тим са Калоян Илиев, Красен Славчев, Ружди Руждиев и, разбира се, водачът му Иван Иванов – Бай Иван.

По програма четвъртфиналите са на 9 и 10 август, полуфиналите са на 11-и, а финалът на 12 август. Освен отборните награди – купи и парични премии, са предвидени още призове за най-добър вратар, голмайстор, най-млад и най-възрастен футболист и т.н. За първи път ще се връчи новоучредената награда на името на дългогодишния учител и треньор в Джулюница Богомил Йорданов. Тя ще стане притежание на най-перспективния млад състезател от Джулюница.

КОМЕНТАРИ