DSC_0196

В близките дни започва ремонт на спортните зали в южната част на стадион “Ивайло”, бе съобщено по време на среща със спортните деятели на кмета на града Даниел Панов и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Сред тях бяха и треньорите на „Етър” Калоян Чакъров и Илиян Киряков и футболисти от „виолетовия” клуб.

“Важно е да се работи за това, треньорската професия да стане привлекателна, тъй като много хора завършват Национална спортна академия, но след това поради ниското заплащане, не намират своята реализация. Това означава, че децата не могат да получат необходимите условия да тренират”, заяви Цветан Цветанов и добави, че кметът Даниел Панов е съпричастен с развитието на спорта в общината.

Даниел Панов събщи новината за предстоящия ремонт на стадион “Ивайло”. Следващата седмица очаквам представители на фирмата-изпълнител на среща, след което започва и ремонтът, заяви той. Предстои смяна на дограмата, саниране, газифициране и подмяна на осветлението в цялата южна част на съоръжението.

 

КОМЕНТАРИ