Любителите на спортните залози със сигурност знаят колко големи възможности предоставя Интернет в това отношение. Всякакви виртуални букмейкърски къщи, които предлагат атрактивни коефиценти за мачове по целия свят. Вече не е проблем да се залага например на двубои в Индонезия, Либия, ОАЕ, Доминиканската република, трета дивизия в Турция или младежите в Австралия.

„Велико Търново спорт” забеляза, че днес дори и мачът на старшата възраст на „Етър 1924” е заинтересувал букмейкърите. В един от най-популярните в България сайтове за онлайн залози присъства срещата „Славия” – „Етър 1924” от Елитната юношеска група до 19 г., която е с начален час 17:30 ч.

Тя може да бъде играна единично, като за фаворит са считани домакините – коефицентът за единица е 1.40, за равен – 4.20, а за победа на „виолетовите” – апетитното 6.00.

Към момента на публикуването на материала има и още един възможен залог – за броя на головете в срещата. С наближаването на началото обаче се очаква да се появят още любопитни възможности като например дали ще има гол в първите 15 минути и т.н.

Пожелаваме успех на всеки, който реши да пробва късмета си, а за друг път оставяме въпроса доколко е правилно да може да се залага на мачове на юношески отбори.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ