22008076_1343948872380507_721025882948772269_n
Вестник „Футбол“, издаван от спортния статистик и журналист Ангел Ганцаров, днес се появи за 20-а поредна година в началото на футболния сезон. Първото издание е от 1998 г. и оттогава досега всяка есен вестникът представя футбола във Велико Търново и региона. В тази бройка не влизат многото юбилейни издания и вестници по друго време на годината.

Водещият материал на в-к „Футбол“ утре е посветен на предстоящия мач между „Етър“ и ЦСКА. Той е мач № 25 между „виолетовите“ и „червените“ на ниво „А“ група, игран на стадион „Ивайло“. Великотърновци имат в досегашните 6 победи, 10 равенства и 8 загуби.

По традиция цялата втора страница на броя е с визитки (снимки и биографии) на футболистите, треньорите и ръководството на „Етър Велико Търново“. Има и пълната програма на Първа лига. Двете цветни вътрешни страници са посветени на „Невероятното лято за школата на „Етър“ – турнири, победи, купи и медали“ с много снимки.

Цяла страница е отделена за електрическото осветление на стадион „Ивайло“, което се очаква да светне на 15 октомври в мача срещу „Левски“, като е припомнена цялата история по изграждането на осветлението през годините. Има страница и за Зоналния съвет на БФС – В. Търново, а последната е „Шарен футбол“, в която освен за 50-ия юбилей на Илиян Киряков и как „Болярки“ станаха „Етър“, читателите могат да научат как Банана доведе „германчетата“ на море, а Цар Иван вече води Ивайла на разходка…

Новото издание на в-к „Футбол“ всеки може да намери на стадион „Ивайло“ преди и по време на мача между „Етър“ и ЦСКА.

КОМЕНТАРИ