23825434_1966717896917543_90633055_o

Пет от осем четвъртфиналисти на турнира по футбол на малки врати в Павликени бяха ясни до снощи. Надпреварата Спортна зала „Йордан Петров – Графа” е под патронажа на кмета инж. Емануил Манолов и носи името на бронзовия медалист от САЩ’94 Трифон Иванов.  В група „А“ победител стана тимът на „Дестима“ със седем точки от две ремита и едно равенство. С шест точки от два успеха и една загуба, с 3:4 от „Дестима“, втори е „Унипак“.

В група „В“ играят „Елит“, „Барса“, „Червен динамит“ и „Браво“. „Абсолют плюс“ първи е тимът на „Елит“, пред „Червен динамит“. И двата отбора имат по шест точки, но в прекия двубой „динамитът“ бе категоричен победител с 4:1. От въртележката тук губещ е състава на „Браво“ също 6 т.

В група „С“ преди мачовете тази вечер в най- добра позиция, след две победи е „Абсолют плюс“. Предстои му обаче двубой с „Медиана“, който е с победа и реми. При краен успех на „Абсолют плюс“ и победа на „Полипласт“ над аутсайдера „Лесичери“, Медиана“ може и да отпадне от участие в следващата фаза. Тук ще се гледа голова разлика, след като „Медиана“ и „Полипласт“ завършиха наравно 3:3.

В група „D“ борбата приключва в сряда, но тук „Легендите“ вървят много уверено с 6 точки от две срещи и отбелязани цели 23 гола. Последният ив двубой е с „Марк крафт“, който вече е приключил участие.

Второто място ще стане притежание на победителя между „Плей фор фън“ и ПГАТ „Ц. Церковски“.

Четвъртфиналите са насрочени за 12 и 13 декември. Полуфиналите са на 15- ти този месец, мачовете за трето- четвърто и първо- второ място на 19- ти. Победителят ще бъде премиран с 300 лева, вторият в класирането с 200 лв., третият със 150 лв. Предвидени са индивидуални награди и грамоти.

КОМЕНТАРИ