10930895_986445054722446_5266494075804023750_n

Новият член на Северозападната Трета лига „Янтра“ (Полски Тръмбеш) се подсили за предстоящото първенство в третия ешелон. Тимът обаче ще запази основния си състав, с който спечели първенството на Елитната областна група, съобщи председателят на Управителния съвет на клуба Любомир Ламбев.

Вече са ясни иманата на четирима нови играчи – това са вратарят Радослав Рашков, халфовете Красен Славчев и Цецо Додуров и нападателят Борислав Иванов. Интересното е, че и четиримата идват от ОФК „Павликени“.

Отборът започна подготовка в понеделник, като старши треньор ще продължи да е Калоян Илиев. Вероятно той ще привлече и други състезатели, но засега сигурни са четиримата.

Финансирането на клуба ще бъде осигурено от Общината и фирмата-спонсор „Лайтс“. Очаква се от общинската хазна да бъдат отпуснати още 40 000 лева с решение на местния парламент.

От тази седмица започна и работата по стадиона. Тръмбешчани разполагат с добър терен, който се поддържа, и нови съблекални. По препоръка на Зоналния съвет на БФС във В. Търново ще бъде изградена ограда около резервните скамейки и зоната на служебните и длъжностните лица. Предвижда се още една скамейка, за лекаря, делегата на БФС и четвъртия съдия. Ще бъде обособен сектор за гостуващата публика и подменени пейките по трибуните. Инспекцията на Зоналния съвет е насрочена за края на юли и Любомир Ламбев се надява изискванията да бъдат изпълнени на 90%.

Клубът ще продължи да поддържа и детско-юношеската школа, която има отбори при старшата и младшата възраст, децата и подготвителните групи.

КОМЕНТАРИ