Отборът на „Етър 1924” на този етап няма планирана контрола за паузата в първенството на „А” група този уикенд. На 22 март националният тим играе с Малта, а на 26-и – с Дания, а за паузата почти всички отбори от „А” и „Б” група вече обявиха контролни срещи.

От „Етър 1924” на този етап обаче нямат намерение да играят мачове, като вече отказали ред оферти. Треньорът Сердар Даят искал да възстанови играчите и да ги готви за предстоящите мачове с „Пирин” (ГД) и „Локо” (Сф).

В същото време в Сливен ще бъде и отборът на ЦСКА. Отборът заминава във вторник сутринта и също ще отседне в хотела на Йордан Лечков. ЦСКА ще използва добрата  база  на “Хаджи Димитър”, за да навакса пропуските си в кондиционно отношение, които всички отчетоха след подновяването на сезона. Лично Георги Илиев-Майкьла се е разбрал с Лечков за цената на престоя на „армейците” в Сливен, която ще бъде съвсем символична.

Засега не се очертава „Етър 1924” и ЦСКА да се срещат в спаринг. „Червените” имат договорка в събота от 16:30 ч. да направят контрола с „Нефтохимик” на стадион „Лазур” в Бургас.

Тагове:

КОМЕНТАРИ