Нашият сайт няма да предава пряко домакинството в Сливен на „Етър 1924” срещу „Монтана”. Занапред информациите ще бъдат в ограничен обем, като ще зависят от интереса на великотърновските привърженици на футбола към отбора. Срещата можете да слушате пряко по „Дарик радио”, както и да следите в интернет от нашите колеги и партньори Football24.bg.

Вчера в БФС бяха картотекирани и останалите петима играчи, чиито жълти карти се чакаха. Така общият брой на новите имена в „Етър 1924” става 20. Срещата с „Монтана” е от 15:30 ч. на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен, съдия е Вихрен Манев от София. В дербито на дъното при победа “виолетовите” ще се доближат на 1 точка от предпоследния, но при загуба изоставането ще стане чувствително.

Ето какво каза преди мача старши треньорът Сердар Даят: “Аз лично съм готов, трябва да питам играчите дали са готови. Не съм гледал съперника, но получих достатъчно информация за тях. Въпреки че предпочитам лично да гледам съперника или поне да са го гледали моите помощници. Всички играчи, от които имам нужда, са налице. Лечков ни помага много, условията тук са отлични. Нямаме никакви контузии, групата ще определя непосредствено преди мача. Разбира се, че очаквам да победим”, заяви Даят.

Тагове:

КОМЕНТАРИ