16797256_719438961570477_2942233363506634888_o

“Славия” иска да привлече бившия футболист на “Локомотив” (ГО) Юлис Ндонг, като според информациите “белите” преговаряли с габонския национал, който остави много добри впечатления с изявите си м.г.
Ако това е вярно, едва ли обаче ще се случи лесно. Горнооряховският клуб уволни дисциплинарно габонеца с френски паспорт заради неявяване на тренировки и настоява той да откупи правата си срещу 18 000 евро. Преди няколко седмици самият Ндонг обяви, че е уредил взаимоотношенията си с “Локомотив” и очаква оферти от български отбори. От бившия му клуб обаче твърдят, че в касата не е постъпвал ни лев, нито евро от Ндонг. Преди две седмици мениджърът му се обадил в клубната администрация, за да иска документи, с които габонецът да се регистрира на борсата във Франция.

На този етап преминаването на футболиста в “Славия” ще е трудно, защото “Локо” (ГО) е завел дело във ФИФА и иска замразяване на правата му, докато не издължи неустойката по договора си. Той би могъл да рита само като аматьор, а ако подпише професионален договор, заплатата му би трябвало да се превежда на “Локомотив”.

Победа постигнаха “железничарите” в контрола през уикенда над елитния “Витоша” (Бистрица). Локомотивци запълниха паузата в първенството с проверка срещу бистричани, където гостуваха и спечелиха с 2:1.

Домакините откриха резултата още след изпълнението на центъра, като точен бе Пол Отофе за 1:0. Само след шест минути обаче Петър Казаков успя да изравни. В 59-ата минута Георги Чукалов донесе победата на горнооряховци с 1:2.

Тагове:

КОМЕНТАРИ