home~MVueOD~UhKlnI_j

сн. regnews.net

Горнооряховският „Локомотив” подновява днес участието си във Втора лига с гостуване на последния в класирането „Добруджа”. Мачът е от 14:30 ч. в Добрич. Първото пролетно домакинство на „железничарите“ е на 4 март (понеделник) от 15:00 часа срещу лидера „Царско село”.

През паузата бе сглобен почти нов отбор, като само новите попълнения са над 12. „Дали сме пълен картбланш на треньорите да направят селекцията, която смятат за нужна. Всички набелязани футболисти, освен тези с отбори в „А” група, бяха привлечени. Вярвам на целия треньорски щаб и съм сигурен, че ще се справят с предизвикателството. Разбира се, разчитаме на подкрепата на феновете, кои то са с нас и в най-трудните моменти. Целта ни е да изградим конкурентен отбор, който да прави добри мачове и да радва феновете. Класиране в първата осмица мисля ще бъде добър резултат за нас”, коментира президентът на клуба Георги Бижев.

Старши треньорът Красимир Мечев обаче си поставя още по-високи цели. „Надявам се в първите 4 кръга, когато имаме много трудна програма, да извлечем максимума от срещите си и след това момчетата да се отпуснат, да заиграят по-спокойно и да разкрият потенциала си. Програмата максимум за „Локомотив” през пролетта ще е петото място във Втора лига, шестото е реално, а седмото – компромис”, заяви Красимир Мечев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ