home~MVueOD~nHYzPR_j

Осем контроли е договорило за подготовката ръководството на горнооряховския „Локомотив”. Първите две от тях са в Пловдив срещу елитните „Локомотив” и „Ботев”.

Тимът започва подготовка на 8 януари под ръководството на новия старши треньор Красимир Мечев, който събира футболистите за първа тренировка от 10.30 часа на градския стадион.

На 20 януари горнооряховските „железничари” гостуват на адашите от Пловдив, а три дни по-късно ще играят и с „Ботев”. Двата мача ще са в Пловдив, ако терените позволяват, или евентуално в Мъглиж. На 25 януари има договорка за проверка с „Лудогорец-2” в Разград. На 30 януари е мачът с „Марица” (Пд), а на 2 февруари – с „Несебър”. Седмица по-късно „Локо” (ГО) трябваше да играе със „Загорец” (Нова Загора), но има покана от „Славия” за тези дати, така че ще се търси друг вариант за „Загорец”, а на 9 или 10 февруари ще се играе с „белите” в София. Има принципна уговорка за мач и с „Локомотив” (Сф).

Полузащитникът Веселин Васев, който се раздели с ЦСКА-1948, е искан от горнооряховския „Локомотив”, като от клуба се надяват да започне подготовка с тях. Тимът бе напуснат от защитника Симеон Иванов и халфа Георги Колев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ