_DSC1684

“Етър” събра футболистите си за начало на подготовката за пролетния полусезон. В първия ден бяха направени задължителните PCR тестове, а днес са и функционалните изследвания на футболистите. Първата тренировка е планирана за сряда, 6 януари, от 14:30 ч. на стадион “Ивайло”.

Подготовката в домашни условия ще бъде до 17 януари. По програма тимът заминава на предсезонен лагер в с. Ягода от 18 януари, като ще остане там до края на месеца. Шест контроли ще изиграе “Етър” по време на подготовката. Първата контрола на “виолетовите” ще бъде на 15 януари срещу “Спартак” (Плевен). След това предстои проверка срещу “Берое” на 20 януари, а три дни по-късно “болярите” играят срещу “Ботев” (Пловдив). “Етър” планира да проведе още един спаринг на 26 януари срещу “Загорец” (Нова Загора). Тимът ще се изправи срещу “Септември” (София) в контрола на 29 януари, а на следващия ден се прибира във В. Търново.

Последната контрола на “Етър” ще бъде на 6 февруари в София срещу ЦСКА-1948 като генерална репетиция за първия официален мач – гостуването на шампиона “Лудогорец” седмица по-късно.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ