Истинска “виолетова” инвазия готвят великотърновските фенове в града на стоте воеводи. Ръководството на “Етър” отпусна първо един безплатен автобус, но при записванията във фенклуба местата снощи бяха запълнени само за час, а още същата вечер се записаха и още толкова желаещи. Днес по обяд клубът осигури и втори автобус, те тръгват утре в 14 ч. от стадион “Ивайло”, но само с предварително записали се във фенклуба хора.

Много великотърновци поемат с коли, ще има пътуващи от София, Варна, Стара Загора. Очаква се “виолетовите” да бъдат подкрепяни най-малко от 300 души в решаващата си крачка към елита. Наред със знамената и песните, агитката готви впечатляваща хореография на стадион “Хаджи Димитър”.

“Етър” има днес от 17 ч. последна тренировка и в 18:30 ч. отпътува за Сливен, като преди това старши треньорът Велин Кефалов ще определи и групата за срещата.

“Този мач е толкова специален, че няма смисъл от много думи. Всички са на линия и се готвят, надявам се да изпълним крайната цел. Надявам се, че момчетата осъзнават за какво става въпрос – това е и за тях самите, и за цяло Велико Търново”, заяви Кефалов. На играчите е обявена премия при победа в днешния мач, сумата няма да се уточнява публично.

Тагове:

КОМЕНТАРИ