IMG_4502

Александър Нанков – президент на “Етър”: „Радвам се много на тази победа. Най-вече за отбора и самите футболисти, защото преди мача им казах, че те трябва да повярват в своите сили, защото за мен са най-добрите футболисти в групата. Наистина с този резултат го показаха. Радвам се, че този отбор наистина започва да показва своя потенциал, в който аз съм вярвал винаги.

Няма да коментирам факта, че изпреварваме „Локо” (ГО), аз винаги съм вярвал в нашия отбор, така че нашите цели са си високи. Другите хора трябва да повярват, че „Етър” има потенциал и още повече да ни помогнат.”

 

Сашо Ангелов – старши треньор на „Етър”:

„Виждайки терена и ужасния вятър, не вярвах, че ще стане добър мач. Въпросът беше да вкараме рано гол, а особено след втория мачът приключи. Забелязахте ли, че агресията на играчите ни беше по-голяма, аз искам да се заразят с тази агресия, да не позволяваме на чуждите защитници да изнасят топката. Доволен съм от играта, но искам отново да кажа: искам нормална база за тренировки. Няма да спра да го повтарям след всеки мач.

До края на сезона всеки отбор ще греши, но първи ще завърши този, който греши най-малко. Трябва да има постоянство, има още 12 мача до края, дай Боже, ние да грешим най-малко от всички.”

 IMG_4512

Илия Пендов – старши треньор на „Павликени”:

„Мач, който беше на надлъгване. Първите два гола на „Етър” паднаха от статични положения, което ни смъкна самочувствието. Основни единици от нашия отбор играха много зле в този мач като двата бека. Напред изпуснахме едно положение, ударихме греда, имахме още голови положения, които не можахме да вкараме. Лошото е, че далечните удари и вятърът ни изненадаха. При тези условия важното беше кой първи ще вкара гол. Все пак трябва да гледаме напред и оттук-нататък ни предстоят по-добрите мачове и победи”.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ