IMG_1453

След мача “Локо” (ГО) – “Ботев” (Вр) 3:2 на пресконференцията говориха старши треньорите на двата отбора.

Викторио Павлов:

„Искам да честитя победата на „Локомотив“ и да им пожелая успех и занапред. За мача ще кажа няколко неща. Свалям шапка на футболистите си за това, което показаха през второто полувреме. Мисля, че след почивката тотално надиграхме домакините.

Важно е да се знае, че последните две седмици нашите момчета нямаше какво да ядат. Тотално са занемарени. Карат само на хляб и лютеница, това е безобразно за професионалния футбол в 21 век. Но за съжаление такава е действителността при нас. Някои от тях дори не са идвали на тренировка, защото не могат да си позволят да пътуват до Враца. Във Враца се пречи на футбола.

Но представянето им ми дава надежда, че те ще играят футбол. За мене те са герои. Тук има прекрасни условия за футбол, поздравявам „Локо” (ГО). Малшанс ни попречи, за да вземем победата. Преди почивката играхме слабо, но после играхме достойно. Гордея се с момчетата, защото днес стиснаха зъби и показаха, че са истински мъже. Има ръководство, да дойдат и те да кажат какво е бъдещето на тези момчета“, сподели старши треньорът на „Ботев“ Викторио Павлов.

 Сашо Ангелов:

„Подкрепям Викторио Павлов за думите. Не ми е безразличен този отбор, все пак аз три години съм бил във Враца. Наистина организацията трябва да се подобри, защото голям град като Враца не го заслужава.

Много добро първо полувреме, момчетата играха гросмайсторски. След това, уви, при решен мач, за пореден път треперихме до края. Това е наша стара болка и ще работя здраво върху това оттук нататък.

За по-слабата игра през второто полувреме може би повлияха и смените, които направиха “Ботев”. Да не забравяме, че нашите футболисти са много по-млади… Затова трябва да се намери истинският лидер, който в труден момент да поведе момчетата. Мисля, че трябва да наблегнем върху борбеността, защото това ни куцаше и в този мач“, коментира старши треньорът Сашо Ангелов.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ