сн. Официален фенклуб на “Манчестър Юнайтед” в България

Фен клубът на “Манчестър Юнайтед” в България, заедно с партньори и приятели, откри Спортна площадка в детска градина “Здравец” във Велико Търново.

Площадката е изградена по програма на фен клуба “За щастливи детски игри”, целта на която е изграждане на спортни площадки в различни градове на страната. Това е първата такава площадка на територията на град Велико Търново.

 

Минитеренът бе открит с концерт от малчуганите, които рецитираха, пяха и танцуваха, а след това поиграха и футбол.

 

Церемонията в двора на детското заведение бе уважена от началника на Регионалния инспекторат на образованието Розалия Личева, която зарадва децата с две футболни топки, експертите Красимир Узунов, Йордан Дурчев и Георги Давидов, Димитър Чобанов, Любомир Георгиев и Веселин Нинчев от фенклуба, родители и гости.

 

Детската градина е избрана на случаен принцип. Игрището струва 4000 лева и е второто в България, изградено по програмата. Набирането на средства продължава, феновете планират да направят и други такива спортни площадки, обясни Любомир Георгиев.

 

Директорката на детската градина Илияна Стойчева благодари на фенклуба за благородния жест. По думите й деца и родители приемат подаръка с огромен ентусиазъм.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ