plakat

Екипът на „Велико Търново спорт” се включи в наградния фонд на зимния турнир по футбол в ДКС „Васил Левски”. Сайтът ни, който от първия ден следи на живо развоя на мачовете в турнира, и от който първи научавате резултатите от срещите, учреди награда, която ще връчи във финалния ден 15 февруари.

Най-резултатният отбор в надпреварата ще получи от нас два кашона вино „Диа Калис”. Марката включва вина от лозовите масиви край с. Церова кория, откъдето се произвеждат червените “Мерло”, “Каберне совиньон”, “Пино ноар” и белите “Шардоне” и “Траминер”, и е предоставена от енолога Димитър Димов.

Наградата се връчва не за средна резултатност спрямо броя мачове, а за най-много голове, вкарани от един отбор по време на турнира, независимо в колко срещи е играл. Конкуренцията още след първите битки е повече от сериозна – в нашата класация води „Дебелец” с 10 гола, следван от „Евролукс” (Джулюница), „Импулс” (ГО), „Болярско село” и „Спартак” (ВТ) с по 7 гола, но до края има още 80 мача и всякакви промени тепърва предстоят. Ще следим за вас и тази класация.

Солиден е и наградният фонд от Зоналния съвет на БФС. 400 лв. ще получи победителят в турнира, 300 взима вторият, а 200 третият. По 100 лв. са двете индивидуални награди за голмайстор на турнира и най-добър вратар.

Тагове:

КОМЕНТАРИ