DSC_0275

Ветераните на “Етър” ще играят утре  зонов финал от държавното първенство. “Виолетовите” срещат състава на “Манастирище 2000”, който е първенец на западната част от зоната. Срещата е от 15:00 ч. на градския стадион в Тетевен, съобщи секретарят на Зоналния съвет на БФС Игор Бакьов.

В предишния кръг ветераните на „Етър“ елиминираха „Изгрев-93″ (Царевец), като го победиха като гости с 3:0. За етърци играха Станимир Палев на вратата, пред него Марин Стефанов, Николай Арнаудов, Емил Георгиев, Георги Георгиев, Калоян Чакъров (който действаше като опорен халф), Илиян Киряков, Милен Цветанов, Стефан Николов, Ивелин Драшков и Бончо Генчев, а след почивката влязоха още Сашо Христов и Стефан Атанасов. Старши треньор на отбора бе Никола Велков. Два гола вкара Бончо Генчев, а един добави Стефан Николов.

Етърци възобновиха участието си в националното първенство за ветерани след дълга пауза.

Победителят от утрешния зонов финал между “Манастирище 2000” и “Етър” се класира за финалната четворка, която в София ще си оспорва шампионската титла на страната за ветерани.

Днес пък в областен финал за Купата на Аматьорската футболна лига се срещат “Ресен-2012” и “Павликени”. Мачът е от 15:00 ч. на стадиона в с. Ресен.

КОМЕНТАРИ