IMG_5644
Серия от три поредни гостувания започва за футболистите от „Етър” в безсмисления до голяма степен формат от мачове за 7-14 място. В двете четворки още след редовния сезон „Етър” и „Ботев” (Враца) и съответно „Славия” и „Локо” (Пд) се откъснаха толкова много и е почти сигурно, че това ще са отборите, които ще играят плейофите за 7-ото място.

След победата над „Верея” и ремито с „Ботев” (Вр), за етърци предстоят последователни гостувания на „Витоша”, „Верея” и във Враца. Първото е днес от 20:00 ч. на стадиона в Бистрица, главен съдия е Неделчо Гаджалов от Пловдив. 3-4 точки са необходими в оставащите 4 мача на етърци, за да си гарантират и на теория първото място в четворката.

От „Етър” предпочетоха да не правят изявления преди мача. Красимир Балъков заяви само, че абсолютно всички футболисти са здрави и ще има достатъчен избор за групата от 18 имена. След наказание се завръща и опитният Иван Стоянов, така единственият отсъстващ остава защитникът Крум Стоянов, който има да изтърпява още 1 мач наказание.

Тагове:

КОМЕНТАРИ