Ti6o2

От „Етър” спазиха обещанието си за сериозни промени в отбора след недобрия старт на сезона. След привличането на нападателя Тодор Колев, ръководството на „виолетовите” привлече в тима още две опитни попълнения.

Това са централният защитник Тихомир Трифонов – Херо и халфът Стамен Ангелов. И двамата през предишните години вече са играли за “Етър 1924”. Стамен Ангелов игра с виолетовия екип през пролетта на 2011 г., а Трифонов бе капитан на тима през есента на 2012 г. в елита.

Днес Тихомир Трифонов и Стамен Ангелов бяха картотекирани в Зоналния съвет на БФС. Очакванията са с новите подкрепления „Етър” да променят сериозно облика на тима още в неделното домакинство срещу „Партизан” (Червен бряг) в Трявна от 17:00 ч.

„Двамата тренират вече с отбора, момчетата ги приеха отлично. Ще преценя как да ги използвам, трябва да видя физическото им състояние, но смятам, че са готови. Готвим се като за всеки мач, надявам се отново да спечелим”, коментира старши треньорът Калоян Чакъров.

„Трудно е привличането на качествени футболисти по време на сезона, но ще има още попълнения, а със сигурност и след края на есенния полусезон. Нашата цел остава първото място и влизане в „Б” група”, заяви президентът на клуба Александър Нанков.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ