56637a

Калоян Ангелов е бивш играч на “Зимбру” (Молдова).

Старши треньорът на „Етър” Калоян Чакъров обяви имената на тримата футболисти, на които няма да разчита през новото първенство. Това са юношите Калоян Калчев, Юсмен Кадир и Захари Захариев. „Някой ден отново може да разчитаме на тях, ще продължим да наблюдаваме развитието им”, коментира Чакъров. Твърде вероятно е тримата да отидат в „Павликени”, откъдето вече обявиха, че ще чакат всички освободени от „Етър” играчи. Четвърти юноша – Алиш Хаджимустафа, ще бъде ползван само при юношите старша възраст. Той получи десетдневна почивка и от 4 август започва тренировки с Борислав Евтимов при старшата възраст.

Ново име в „Етър” е Калоян Ангелов, който играе като десен външен халф. Роден е на 5 август 1987 г. През последния сезон той игра в „Б” група с отбора на „Витоша” (Бистрица).

Калоян Ангелов е юноша на „Локо” (Сф), играл е още за молдовския „Зимбру”, италианския „Касалеоне”, „Видима-Раковски”, „Спортист” (Своге), „Янтра” и „Шумен”. Ангелов бе част от „Зимбру” през сезона 2009/10 г., но след като молдовците не успяха да се класират за евротурнирите, продължи кариерата си в Италия.

В тима засега остават и другите 4 нови имена – централните защитници Благовест Ботев и Борислав Джарнавлиев, халфът Алекс Згрипаров и нападателят Борислав Иванов. Четиримата ще бъдат наблюдавани и в утрешната контрола на „виолетовите” в Бургас. Сигурни от новите попълнения са Иван Петков и Николай Петров.

В събота от 18:00 ч. в Бургас етърци гостуват на доскорошния член на „А” група „Черноморец”.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ